Catering afhalen of laten bezorgen in Brabant

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

U kunt voor heerlijke delicatessen terecht bij Laurent Bertuzzi te Vught. Onze winkel is 6 dagen per week geopend. Of u nu even een overheerlijke panini wilt voor uw lunch of een compleet tapas buffet, u kunt bij ons terecht voor diverse Mediterrane hapjes!

Afhalen in de winkel

U kunt bij ons al uw lekkernijen komen afhallen tussen de hieronder gestelde tijden.

Maandag: 11:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 08:00-17:00

Wilt u eten laten bezorgen? De mogelijkheden zijn uitgebreid! Wij bieden naast onze delicatessenwinkel ook uitgebreide catering in Brabant en omstreken.

Heeft u nog geen idee wat u kan bestellen?

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij bezorging
Belegd broodje van Laurent Bertuzzi bij bezorging
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij bezorging
Broodje kip van Laurent Bertuzzi bij bezorging
Kaasstengels van Laurent Bertuzzi bij bezorging

Bezorgen bij u op locatie, wanneer u dat wilt

U kunt onze producten bij ons in de winkel afhalen, maar voor catering in Brabant en omstreken raden wij u aan eerst even contact met ons op te nemen om alles door te spreken. Uw bestelling kunnen wij dan ruim op tijd in orde maken, zodat alles klaarstaat als u het komt afhalen.

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling af te halen, dan biedt Laurent Bertuzzi de mogelijkheid om het bij u thuis of op kantoor maaltijden en broodjes te bezorgen.

De bezorging door Laurent Bertuzzi is ideaal voor een snelle smakelijke lunch op kantoor, tijdens een vergadering of overwerk. U hoeft zich geen zorgen te maken over een heerlijke lunch of maaltijd, want Laurent Bertuzzi verzorgt het allemaal voor u.

Kortom, laat uw (tapas) maaltijden bezorgen door Laurent Bertuzzi en geniet van de vele mogelijkheden. Mediterrane en andere broodjes bezorgen, delicatessen bezorgen, Italiaans eten bestellen , alles kan en bij Laurent Bertuzzi vertellen we u graag meer. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Buon Appetito!

Catering locaties

Laurent Bertuzzi is de cateraar in Brabant die zich onderscheid door geweldige kaliteit en verse producten. De steden en dorpen waar wij onderandere in leveren zijn: 

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij bezorging
Belegde broodjes
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij bezorging

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.