Home > Catering Afhalen of bezorgen in Brabant

Catering afhalen of laten bezorgen in Brabant

U kunt voor heerlijke delicatessen terecht bij Laurent Bertuzzi te Vught. Onze winkel is 6 dagen per week geopend. Of u nu even een overheerlijke panini wilt voor uw lunch of een compleet tapas buffet, u kunt bij ons terecht voor diverse Mediterrane hapjes!

Openingstijden winkel:

  • Maandag: 11:30-18:00
  • Dinsdag: 09:30-18:00
  • Woensdag: 09:30-18:00
  • Donderdag: 09:30-18:00
  • Vrijdag: 09:00-19:00
  • Zaterdag: 08:00-17:00

Wilt u eten laten bezorgen? De mogelijkheden zijn uitgebreid! Wij bieden naast onze delicatessenwinkel ook uitgebreide catering in Vught en omstreken.

 

Bezorgen bij u op locatie, wanneer u dat wilt

U kunt onze producten bij ons in de winkel afhalen, maar voor catering in Vught en omstreken raden wij u aan eerst even contact met ons op te nemen om alles door te spreken. Uw bestelling kunnen wij dan ruim op tijd in orde maken, zodat alles klaarstaat als u het komt afhalen.

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling af te halen, dan biedt Laurent Bertuzzi de mogelijkheid om het bij u thuis of op kantoor maaltijden en broodjes te bezorgen. Wij leveren onze producten ook aan in Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Waalwijk, Veghel en andere omliggende plaatsen.

De bezorging door Laurent Bertuzzi is ideaal voor een snelle smakelijke lunch op kantoor, tijdens een vergadering of overwerk. U hoeft zich geen zorgen te maken over een heerlijke lunch of maaltijd, want Laurent Bertuzzi verzorgt het allemaal voor u.

Kortom, laat uw (tapas) maaltijden bezorgen door Laurent Bertuzzi en geniet van de vele mogelijkheden. Mediterrane en andere broodjes bezorgen, delicatessen bezorgen, Italiaans eten bestellen in Den Bosch, catering in Vught, alles kan en bij Laurent Bertuzzi vertellen we u graag meer. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Buon Appetito!

 

Bekijk de winkel!        Bestel direct

 

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!