Broodjes bezorgen in Den Bosch

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat broodjes kan bezorgen in Den Bosch en omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Laurent Bertuzzi staat namelijk graag voor u klaar om u te kunnen voorzien van hun overheerlijke delicatessen. Wij hebben keuze uit meer dan 40 broodjes en daarnaast ook salades en exclusieve kazen. Onze hoge kwaliteit broodjes kunnen bij u thuis of op kantoor worden bezorgd. Super gemakkelijk en het kost u weinig tijd!

Bestel uw broodjes

Gemakkelijk en online

Zoals de naam Bertuzzi al doet vermoeden, kunt u bij ons kennismaken met de Italiaanse keuken. Onze broodjes zijn allemaal in de Italiaanse stijl. Zowel bij ons in de winkel als via onze broodjes bezorgservice, kunt u uw broodje volledig personaliseren. U kiest uw eigen soort brood en het staat u uiteraard vrij om van ingrediënten te wisselen.

Bij ons kunt u naast broodjes overheerlijke delicatessen bestellen. Ons assortiment bestaat uit ambachtelijke vleeswaren uit heel Europa, Franse en Italiaanse broodspecialiteiten en nog veel meer! Of u nu een overheerlijke panini wilt, een heerlijk belegd broodje of een compleet tapas buffet, bij ons kan het allemaal.

Onze producten worden niet massaal geproduceerd, maar worden concreet geselecteerd op verschillende aspecten om continu kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor geniet u bij ons altijd van de beste kwaliteit en dus een overheerlijk broodje!

Wanneer u gebruik wilt maken van de bezorgservice kunt u ons digitale bestelformulier invullen. Na uw bestelling komen wij uw bestelling dan bij u op locatie bezorgen.

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij bezorging in Den Bosch
Belegd broodje van Laurent Bertuzzi
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij bezorging in Den Bosch
Broodje kip van Laurent Bertuzzi bij bezorging in Den Bosch
Kaasstengels van Laurent Bertuzzi bij bezorging in Den Bosch

Broodjes bestellen in Den Bosch

Kom gezellig langs in onze winkel.

Als u broodjes wil laten bezorgen in Den Bosch (en omgeving) dan kunt u er bij ons van op aan dat wij leveren volgens alle normen.

Wanneer u uw broodjes bij ons besteld gaan wij voor u aan de slag om de broodjes vers te bereiden en zorgen dan dat de broodjes zo snel mogelijk worden bezorgd in Den Bosch bij u op locatie, zodat u kunt genieten van overheerlijke verse broodjes.

Wij werken al jarenlang zeer efficiënt en kunnen daarom scherpe prijzen hanteren. Wij zijn daardoor voordeliger dan onze concurrenten in de buurt. Dat maakt het bestellen van broodjes nog leuker!

Waarom Laurent Bertuzzi?

Al jarenlang zijn wij actief als Italiaanse broodjesverzorger en delicatessenspecialist. Wij hebben van eten ons vak gemaakt en zijn daarom niet alleen gepassioneerd maar ook gespecialiseerd. Wij vinden het een eer om in de regio Brabant als specialist bij u te mogen bezorgen.

Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt, specifieke wensen heeft of uw voorkeur er niet bij staat, kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u bijvoorbeeld een allergie of wilt u graag zelf uw persoonlijke broodje samenstellen. Wij staan uiteraard open voor uw creaties. Wij helpen u met alle liefde en willen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.