Home > Cateraar Vught

Cateraar Vught

Laurent Bertuzzi staat bekend als exclusieve cateraar in Vught en omgeving. In onze delicatessen winkel kunt u terecht voor heerlijke en mediterrane lekkernijen. Met veel zorg en passie maken wij iedere dag vele heerlijk verse hapjes, broodjes en maaltijden klaar.

Zoekt u naar een cateraar in Vught met liefde voor het vak, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle ingrediënten waar wij als cateraar in Vught mee werken worden zorgvuldig door ons geselecteerd.

In ons assortiment vindt u een grote variatie aan kwalitatief hoogstaande producten. Wij willen graag dat u geniet van onze culinaire specialiteiten. Kom gauw eens langs in de winkel van Laurent Bertuzzi, cateraar in Vught. Laat u overtuigen door de prachtige producten. Of bestel direct op onze website, dan bezorgen we de lekkernijen op het door u aangegeven adres!

 

Bestelformulier

 

Laurent Bertuzzi bezorgt ook en is uw complete cateraar in Vught

catering hapjes

Heeft u geen tijd om onze winkel te bezoeken? Geen probleem, wij bezorgen namelijk ook bij u thuis of op kantoor. Wij zijn een complete cateraar in Vught en omgeving. U kunt bij ons losse hapjes en broodjes bestellen. Geeft u een groot feest en heeft u vele monden te voeden? Laat Laurent Bertuzzi als uw complete cateraar in Vught dan een tapasbuffet verzorgen of prachtig opgemaakte schalen met vleeswaren en salades. Heeft u andere wensen? Overleg dan gewoon even, veel is mogelijk!

Italiaanse delicatessen Den Bosch

Wij staan bekend als winkel en cateraar in Italiaanse delicatessen in Den Bosch. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit Italiaanse delicatessen. Den Bosch staat bekend als bourgondische stad en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij verzorgen met veel liefde een grote diversiteit aan salades en anti pasti, maar bijvoorbeeld ook carpaccio en vitello tonnato. Wilt u meer informatie over de catering mogelijkheden van Italiaanse delicatessen in Den Bosch en omgeving? Neem dan contact met ons op, we vertellen u hier graag alles over!

 

Neem contact op

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!