Cateraar Vught

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Laurent Bertuzzi staat bekend als exclusieve cateraar in Vught en omgeving. In onze delicatessen winkel kunt u terecht voor heerlijke en mediterrane lekkernijen. Met veel zorg en passie maken wij iedere dag vele heerlijk verse hapjes, broodjes en maaltijden klaar.

Liefde voor het vak

Gemakkelijk en online

Zoekt u naar een cateraar in Vught met liefde voor het vak, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle ingrediënten waar wij als cateraar in Vught mee werken worden zorgvuldig door ons geselecteerd.

In ons assortiment vindt u een grote variatie aan kwalitatief hoogstaande producten. Wij willen graag dat u geniet van onze culinaire specialiteiten. Kom gauw eens langs in de winkel van Laurent Bertuzzi, cateraar in Vught. Laat u overtuigen door de prachtige producten. Of bestel direct op onze website, dan bezorgen we de lekkernijen op het door u aangegeven adres!

Bekijk hier ons aanbod van rijkelijk belegde broodjes

Bekijk hier ons aanbod van overheerlijke Italiaanse lekkernijen en geweldige salades.

Broodje gezond van cateraar Laurent Bertuzzi uit Vught
Belegd broodje van cateraar Laurent Bertuzzi uit Vught
Frisse salade van cateraar Laurent Bertuzzi uit Vught
Broodje kip van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught
kaasstengels van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught

Laurent Bertuzzi bezorgt ook en is uw complete cateraar in Vught

Heeft u geen tijd om onze winkel te bezoeken? Geen probleem, wij bezorgen namelijk ook bij u thuis of op kantoor. Wij zijn een complete cateraar in Vught en omgeving. U kunt bij ons losse hapjes en broodjes bestellen. Geeft u een groot feest en heeft u vele monden te voeden? Laat Laurent Bertuzzi als uw complete cateraar in Vught dan een tapasbuffet verzorgen of prachtig opgemaakte schalen met vleeswaren en salades. Heeft u andere wensen? Overleg dan gewoon even, veel is mogelijk!

Italiaanse delicatessen Den Bosch

Wij staan bekend als winkel en cateraar in Italiaanse delicatessen in Den Bosch. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit Italiaanse delicatessen. Den Bosch staat bekend als bourgondische stad en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij verzorgen met veel liefde een grote diversiteit aan salades en anti pasti, maar bijvoorbeeld ook carpaccio en vitello tonnato. Wilt u meer informatie over de catering mogelijkheden van Italiaanse delicatessen in Den Bosch en omgeving? Neem dan contact met ons op, we vertellen u hier graag alles over!

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.