Home > Catering Boxtel

Catering Boxtel

De catering in Boxtel die wij verzorgen, maken wij altijd met passie en liefde voor het vak. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van een lunch bestaande uit heerlijk belegde broodjes. Wij stellen echter net zo graag een complete maaltijd of buffet voor u samen, waar u samen met uw familie of vrienden van kunt genieten.

Op het gebied van catering in Boxtel kunnen wij luxe hapjes voor u maken, een groot tapas buffet verzorgen, maar ook een romantisch diner voor twee behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken met betrekking tot catering inhuren in Boxtel.

Neem contact op

Exclusieve catering in Boxtel

Als u kiest voor Laurent Bertuzzi voor catering in Boxtel, dan kiest u voor exclusieve catering. U kunt uw gasten volledig zorgeloos bij u thuis of op locatie ontvangen. Wij zorgen dat het u en uw gasten op culinair vlak aan niets zal ontbreken! Kwaliteit en het laten genieten van de gasten staat bij ons altijd voorop.

De organisatie van uw catering in Boxtel kunt u daarom met vertrouwen overlaten aan onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers. Wist u trouwens dat u zich met de catering van Laurent Bertuzzi ook geen zorgen hoeft te maken over servies, bestek en de afwas?

Voor een kleine meerprijs verzorgen wij dit ook voor u. Laurent Bertuzzi is hét adres voor overheerlijke delicatessen. Onbezorgde, complete en exclusieve catering in Boxtel en omgeving!

Catering inhuren bij Laurent Bertuzzi

Wilt u meer informatie over catering inhuren bij Laurent Bertuzzi? Stel uw vraag online door het contactformulier in te vullen. Of kom langs in onze winkel in Vught waar wij al uw vragen over catering inhuren persoonlijk kunnen beantwoorden.

We laten u hier met veel plezier proeven van de kwaliteit van onze hapjes, broodjes en Italiaanse maaltijden. U zult direct overtuigd zijn dat Laurent Bertuzzi uw partner is voor het inhuren van catering!

 

 

Bestelformulier

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!