Catering Den Bosch

De catering in Den Bosch die wij verzorgen kenmerkt zich door passie en liefde voor het vak. Onze hapjes en maaltijden worden altijd met de grootste zorg bereid. Het genieten van de klant staat centraal bij Laurent Bertuzzi! Van 1904 tot en met 2001 was onze delicatessenwinkel en catering gevestigd in Den Bosch. In het jaar daarna is onze catering Den Bosch verhuisd naar een makkelijk bereikbare locatie in Vught. Ook vanuit hier is Laurent Bertuzzi nog steeds een begrip op het gebied van heerlijke delicatessen. Al onze lekkernijen worden gemaakt van ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering in Den Bosch en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

Complete catering op maat in Den Bosch

Deli Sandwich 009Heeft u iets te vieren en wilt u de catering volledig en zorgeloos uitbesteden? Neem dan vooral contact met ons op. Wij verzorgen uw complete catering in Den Bosch. Alle soorten feesten kunnen wij culinair aankleden. Of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is. De catering in Den Bosch van Laurent Bertuzzi is zeer flexibel, wij kunnen vrijwel al uw wensen vervullen. Van simpel belegde broodjes tot saladebuffetten en van hartige hapjes tot luxe tapas schalen. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met een bepaald thema. We denken heel graag met u mee!

Meer informatie cateraar Den Bosch

Wilt u een afspraak maken met Laurent Bertuzzi, cateraar Den Bosch? Vul dan het contactformulier op deze site in of bel naar 073-6573549. Wij horen graag uw ideeën en wensen voor de catering in Den Bosch. Of dat nu gaat om een lunch met zakelijke contacten, een feestelijk buffet voor uw bruiloftsgasten of hapjes voor een verjaardagsfeest. Wij zullen er alles aan doen om de gelegenheid culinair uitstekend in te vullen. Laurent Bertuzzi, uw top cateraar Den Bosch! U kunt uiteraard ook direct bestellen op onze website.

Spring naar werkbalk