Hapjes aan huis bestellen? Catering in Den Bosch

Laurent Bertuzzi delicatessenwinkel

De catering in Den Bosch die wij verzorgen kenmerkt zich door passie en liefde voor het leveren van de lekkerste gerechten voor uw evenement. Onze cateringhapjes en Italiaanse maaltijden worden altijd met de grootste zorg bereid. Wilt u de hapjes graag thuis laten bezorgen? Geen enkel probleem. Het genieten van de klant staat centraal bij Laurent Bertuzzi!

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

Van 1904 tot en met 2001 was onze delicatessenwinkel en catering gevestigd in Den Bosch. In het jaar daarna is onze catering in Den Bosch verhuisd naar een makkelijk bereikbare locatie in Vught. Ook vanuit hier is Laurent Bertuzzi nog steeds een begrip op het gebied van heerlijke delicatessen.

Al onze lekkernijen worden gemaakt van ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering in Den Bosch en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij een catering in Den Bosch
Belegd broodje van Laurent Bertuzzi bij een catering in Den Bosch
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij een catering in Den Bosch
Broodje kip van Laurent Bertuzzi bij catering in Den Bosch
kaasstengels van Laurent Bertuzzi bij een catering in Den Bosch

Complete catering in Den Bosch

Heeft u iets te vieren en wilt u de catering volledig en zorgeloos uitbesteden? Neem dan vooral contact met ons op. Wij verzorgen uw complete catering op maat in Den Bosch.

Van simpel belegde broodjes tot saladebuffetten en van hartige hapjes tot luxe tapas schalen en borrelplanken. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met een bepaald thema. We denken heel graag met u mee!

Alle soorten feesten kunnen wij culinair aankleden. Of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is. De catering in Den Bosch van Laurent Bertuzzi is zeer flexibel, wij kunnen vrijwel al uw wensen vervullen.

Catering in Den Bosch voor particulieren en bedrijven

Wilt u een afspraak maken met Laurent Bertuzzi of een vraag stellen over onze mogelijkheden voor catering in Den Bosch? Vul dan het contactformulier op deze site in of bel naar: 073-6573549.

Wij horen graag uw ideeën en wensen voor de catering in Den Bosch. Of dat nu gaat om een lunch met zakelijke contacten, een feestelijk buffet voor uw bruiloftsgasten of hapjes voor een verjaardagsfeest.

Wij zullen er alles aan doen om de gelegenheid culinair uitstekend in te vullen. Laurent Bertuzzi, uw adres voor top catering in Den Bosch! U kunt uiteraard ook direct bestellen op onze website.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.