Home > Catering Den Dungen

Catering Den Dungen

catering den dungen Voor smaakvolle en kwalitatief uitstekende catering in Den Dungen bent u bij Laurent Bertuzzi aan het goede adres. Onze delicatessenwinkel is gevestigd in Vught, maar u kunt ons ook voor omliggende plaatsen inschakelen voor catering.

Den Dungen is voor ons dan ook geen probleem! Al meer dan 100 jaar staan wij bekend om onze heerlijke en gevarieerde catering mogelijkheden. Zo verzorgen wij complete lunches, luxe hapjes, salades en buffetten.

Heeft u een bepaald thema in gedachten, bijvoorbeeld een buffet in Italiaanse stijl of verschillende tapas hapjes? Geen probleem! Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij doen u een overheerlijk voorstel, geheel afgestemd op uw wensen.

 

Offerte opvragen

 

Catering van betaalbare kwaliteit

Laurent Bertuzzi is een betaalbare cateraar met kwalitatief hoogstaande producten. Hoe uw catering in Den Dungen er ook uit moet komen te zien, wij zorgen voor een heerlijke en mooie invulling. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van top leveranciers en zorgen voor een prachtige opmaak van de hapjes, broodjes en buffetten.

Het gaat tenslotte niet alleen om de smaak, het oog wil ook wat. Wij bieden onze klanten altijd kwaliteit voor hun geld, onze missie is om u te laten genieten van heerlijke smaken. Bestel direct online!

Meer informatie catering Den Dungen

Wilt u een afspraak maken met Laurent Bertuzzi om de mogelijkheden te bespreken voor catering in Den Dungen? Vul het contactformulier en dan nemen wij contact met u op. Of bel zelf direct naar: 073-6573549 voor meer informatie. Laat ons weten welke ideeën u heeft voor catering en wij zorgen voor een passende invulling.

Dit kan een zakelijke lunch, een buffet tijdens een bruiloft of luxe hapjes voor een evenement zijn. Wat de gelegenheid en het budget ook is, catering in Den Dungen bij Laurent Bertuzzi is van topkwaliteit!

 

Neem contact op

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!