Catering voor bedrijven en particulieren

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Laurent Bertuzzi heeft een winkel in Vught waar u terecht kunt voor vele delicatessen, maar dat is niet het enige. Als Trattoria komt Laurent Bertuzzi ook graag bij uw bedrijf of bij u thuis. Wij hebben overheerlijke cateringmogelijkheden, zo variëren we van de lekkerste broodjes tot aan luxe tapashapjes. Wij bezorgen in Vught, Den Bosch en alle omliggende plaatsen.

Complete maaltijden

Gemakkelijk en online

U wilt liever een meer complete maaltijd? Wij kunnen ook complete (tapas) maaltijden bezorgen. De catering van Laurent Bertuzzi is bovendien dusdanig flexibel dat wij uw wensen uitgebreid kunnen invullen.

U wilt liever een meer complete maaltijd? Wij kunnen ook complete (tapas) maaltijden bezorgen. De catering van Laurent Bertuzzi is bovendien dusdanig flexibel dat wij uw wensen uitgebreid kunnen invullen.

Italiaans eten bestellen in Den Bosch of bijvoorbeeld een Frans kaasbuffet in Eindhoven, Laurent Bertuzzi is het adres voor exclusieve en overheerlijke delicatessen.

Broodje beleg van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught
Belegd broodje van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught
Frisse salade van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught
 Mediterraanse delicatessen van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught
 Mediterraanse delicatessen broodje van cateraar Laurent Bertuzzi in Vught

Mediterraanse delicatessen voor elke gelegenheid

Hebt u iets te vieren, een huwelijk, communie, verjaardag of gewoon een gezellige middag met vrienden of collega’s? Laurent Bertuzzi kan de catering voor u verzorgen dat uiteenloopt van goed gevulde heerlijke schalen met tapas, antipasti, vleeswaren, kazen, patés, salades carpaccio, vitello tonato en gerechten om te verwarmen.

Ook kan Laurent Bertuzzi producten van Hollandse bodem leveren. Denkt u dan aan Hollandse kazen, fijne vleeswaren schalen of een heel buffet. Bent u meer van het mediterrane eten? Ook dan is Laurent Bertuzzi van alle markten thuis.

Specifieke wensen omtrent buitenlandse kazen, exclusieve truffelproducten of Italiaans eten? Het is slechts een greep uit de cateringmogelijkheden van Laurent Bertuzzi.

Bekijk hier het menu met broodjes.
Bekijk hier het menu met onder andere tapas, Iteliaanse lekkernij en frisse saldes.

Genieten staat in alles centraal

Bij Laurent Bertuzzi staat het laten genieten van de klant centraal. Wij nemen graag het culinaire gedeelte voor onze rekening en wij maken dan ook graag een afspraak met u om de wensen met u door te spreken. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wist u trouwens dat de catering van Laurent Bertuzzi zeer compleet is, want ook over servies en bestek hoeft u zich geen zorgen te maken. Voor een kleine meerprijs verzorgen wij dit ook voor u.

Catering via Laurent Bertuzzi is niet alleen overheerlijk en efficiënt, wij zijn in een breed gebied actief. Gevestigd in Vught werken wij met onze catering in Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Waalwijk, Zaltbommel, Veghel en andere omliggende plaatsen.

Benieuwd of Laurent Bertuzzi inmiddels ook in uw regio bezorgd? Neem contact met ons op. Ons verzorgingsgebied groeit maandelijks.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.