Catering Drunen

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

De catering in Drunen die wij al ruim 100 jaar verzorgen kenmerkt zich door passie en liefde voor het vak. De broodjes, hapjes, buffetten en maaltijden bereiden wij altijd met de grootste zorg. In 2002 is de delicatessenwinkel van Laurent Bertuzzi verhuisd van Den Bosch naar Vught. 

Laurent Bertuzzi: een culinair begrip

Vanuit deze nieuwe en makkelijk bereikbare locatie verzorgen wij luxe en heerlijke catering in Drunen en andere omliggende plaatsen. De ingrediënten waar we onze delicatessen en specialiteiten van maken zijn met zorg geselecteerd en van topkwaliteit! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering in Drunen en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct online.

Als u kiest voor Laurent Bertuzzi voor catering in Drunen dan kiest u voor exclusieve catering. Wij zijn in onze regio al ruim een eeuw een culinair begrip. Heeft u binnenkort een evenement of feest? Wij begrijpen als geen ander dat de culinaire invulling een belangrijk onderdeel is. Lekker eten kan een evenement net die extra dimensie geven. Onze creatieve invulling van de catering zal uw gasten lang bijblijven. Kwaliteit en het laten genieten van de gasten staat bij ons altijd voorop. De organisatie van uw catering in Drunen kunt u daarom met vertrouwen overlaten aan onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers.

Broodje kip van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje met parmaham van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Gezonde salade van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje kip van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Mediterraanse snacks van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi

Complete catering op maat in Drunen

Laurent Bertuzzi zorgt voor een compleet verzorgd cateringconcept. Voor alle soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten hebben wij goede ideeën. Of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is. De catering in Drunen van Laurent Bertuzzi is van uitstekende kwaliteit, wij zijn zeer flexibel en werken met topleveranciers. Op die manier zorgen wij dat wij vrijwel al uw wensen kunnen vervullen. Van simpel belegde broodjes tot luxe tapas schalen en van hartige hapjes tot volledig verzorgde maaltijden. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met een bepaald thema en dieetwensen. We denken heel graag met u mee! Dus neem contact met u op om uw wensen voor catering in Drunen door te geven en laat u culinair verrassen.

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.