Home > Catering Drunen

Catering Drunen

De catering in Drunen die wij al ruim 100 jaar verzorgen kenmerkt zich door passie en liefde voor het vak. De broodjes, hapjes, buffetten en maaltijden bereiden wij altijd met de grootste zorg. In 2002 is de delicatessenwinkel van Laurent Bertuzzi verhuisd van Den Bosch naar Vught. Vanuit deze nieuwe en makkelijk bereikbare locatie verzorgen wij luxe en heerlijke catering in Drunen en andere omliggende plaatsen. De ingrediënten waar we onze delicatessen en specialiteiten van maken zijn met zorg geselecteerd en van topkwaliteit! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering in Drunen en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct online.

 

Online bestellen

 

Laurent Bertuzzi: een culinair begrip

Als u kiest voor Laurent Bertuzzi voor catering in Drunen dan kiest u voor exclusieve catering. Wij zijn in onze regio al ruim een eeuw een culinair begrip. Heeft u binnenkort een evenement of feest? Wij begrijpen als geen ander dat de culinaire invulling een belangrijk onderdeel is. Lekker eten kan een evenement net die extra dimensie geven. Onze creatieve invulling van de catering zal uw gasten lang bijblijven. Kwaliteit en het laten genieten van de gasten staat bij ons altijd voorop. De organisatie van uw catering in Drunen kunt u daarom met vertrouwen overlaten aan onze gespecialiseerde en vakkundige medewerkers.

Complete catering op maat in Drunen

Laurent Bertuzzi zorgt voor een compleet verzorgd cateringconcept. Voor alle soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten hebben wij goede ideeën. Of het nu een huwelijk, een communie of een bedrijfsfeest is. De catering in Drunen van Laurent Bertuzzi is van uitstekende kwaliteit, wij zijn zeer flexibel en werken met topleveranciers. Op die manier zorgen wij dat wij vrijwel al uw wensen kunnen vervullen. Van simpel belegde broodjes tot luxe tapas schalen en van hartige hapjes tot volledig verzorgde maaltijden. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met een bepaald thema en dieetwensen. We denken heel graag met u mee! Dus neem contact met u op om uw wensen voor catering in Drunen door te geven en laat u culinair verrassen.

 

Contact opnemen

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!