Home > Catering Oisterwijk

Catering Oisterwijk

Particuliere catering Oisterwijk

De catering in Oisterwijk van Laurent Bertuzzi verzorgen wij altijd met passie en liefde voor het vak. Uw verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum verzorgen wij tot in de puntjes. Wilt u alleen wat broodjes bestellen of een familieaangelegenheid van A tot Z culinair laten invullen?

Voor particuliere catering in Oisterwijk en omgeving bent u bij ons aan het goede adres.

Wat mag u van onze delicatessen en diensten  verwachten? Onze opdrachtgevers vragen naar zeer uiteenlopende zaken. Bent u op zoek naar iets nieuws voor bij de lunch, in de vorm van belegde broodjes? of geeft u een groot familiefeest omdat familieleden jarig zijn of pas zijn afgestudeerd? Geen zorgen, wij zijn verantwoordelijk voor de presentatie van iets moois en die verantwoordelijkheid hebben we voor vele enthousiaste klanten in de omgeving van Oisterwijk al mogen dragen.

Zijn er liefhebbers bij die van tapas hapjes houden? Die kunnen hun hart ophalen bij de luxe hapjes die we voor hen kunnen bereiden. Met een groot gevarieerd tapas buffet is er voor ieder wat wils uit de Italiaanse keuken.

 

Neem contact op

 

Zakelijke catering Oisterwijk

Ook voor diverse zakelijke aangelegenheden kunnen wij catering in Oisterwijk voor u verzorgen. Denk aan zakelijke lunches, hapjes tijdens een opening of productpresentatie of buffetten tijdens dagprogramma’s. Wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en bereiden alles vers in onze eigen keuken in Vught.

Met de catering van Laurent Bertuzzi hoeft u nergens aan te denken. Wij zorgen servies en bestek en zorgen natuurlijk ook voor het opruimen en de afwas! Laurent Bertuzzi is hét adres voor overheerlijke delicatessen. Kwalitatief uitstekende en exclusieve catering in Oisterwijk en omgeving!

  

Meer informatie catering Oisterwijk

Wilt u een afspraak maken met Laurent Bertuzzi voor catering in Oisterwijk? Vul dan het contactformulier op deze site in of bel naar: 073-6573549.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze delicatessenzaak in Vught, maar het is verstandig om een afspraak te maken als u de mogelijkheden wilt bespreken voor uw catering. Wij horen graag uw ideeën en wensen voor catering in Oisterwijk.

Wij garanderen een uitstekende culinaire invullingen van uw particuliere of zakelijke gelegenheid. Direct online bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Bestelformulier

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!