Particuliere catering Oisterwijk

De catering in Oisterwijk van Laurent Bertuzzi verzorgen wij altijd met passie en liefde voor het vak. Uw verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum verzorgen wij tot in de puntjes. Wilt u alleen wat broodjes bestellen of een familieaangelegenheid van A tot Z culinair laten invullen? Voor particuliere catering in Oisterwijk en omgeving bent u bij ons aan het goede adres.

Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van een lunch bestaande uit heerlijk belegde broodjes. Wij stellen echter net zo graag een complete maaltijd of buffet voor u samen, waar u samen met uw familie of vrienden van kunt genieten.

Op het gebied van catering in Oisterwijk kunnen wij luxe hapjes voor u maken, een groot tapas buffet verzorgen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken met betrekking tot catering inhuren in Oisterwijk. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

Zakelijke catering Oisterwijk

Ook voor diverse zakelijke aangelegenheden kunnen wij catering in Oisterwijk voor u verzorgen. Denk aan zakelijke lunches, hapjes tijdens een opening of productpresentatie of buffetten tijdens dagprogramma’s. Wij werken met ingrediënten van topkwaliteit en bereiden alles vers in onze eigen keuken in Vught! Met de catering van Laurent Bertuzzi hoeft u nergens aan te denken. Wij zorgen servies en bestek en zorgen natuurlijk ook voor het opruimen en de afwas! Laurent Bertuzzi is hét adres voor overheerlijke delicatessen. Kwalitatief uitstekende en exclusieve catering in Oisterwijk en omgeving!

Meer informatie catering Oisterwijk

Wilt u een afspraak maken met Laurent Bertuzzi voor catering in Oisterwijk? Vul dan het contactformulier op deze site in of bel naar: 073-6573549.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze delicatessenzaak in Vught, maar het is verstandig om een afspraak te maken als u de mogelijkheden wilt bespreken voor uw catering. Wij horen graag uw ideeën en wensen voor catering in Oisterwijk.

Wij garanderen een uitstekende culinaire invullingen van uw particuliere of zakelijke gelegenheid. Direct online bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

Spring naar toolbar