Catering Schijndel

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Bent u op zoek naar catering in Schijndel voor bij u thuis, uw feest of voor bij uw bedrijf? Laurent Bertuzzi verzorgt catering in Vught en in omliggende plaatsen, zoals Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk en Boxtel.

Een begrip in de regio

Gemakkelijk en online bestellen

Al meer dan een eeuw zijn wij een begrip in de regio op het gebied van overheerlijke lekkernijen met een Italiaanse tint! Van zeer luxe broodjes tot andere overheerlijke hapjes. Exclusiviteit, kwaliteit en stiptheid zijn een van onze kernbegrippen. Wij gaan uitgebreid met u om tafel uw wensen te bespreken.

Wij zijn een cateraar in Schijndel en omgeving, maar bezorgen ook en wij hebben een winkel waarin u zich compleet in de Italiaanse eetwereld kunt wanen. In onze winkel kunt u  terecht voor diverse broodjes, hapjes en delicatessen. Maar met net zo veel liefde en passie verzorgen wij de catering bij u thuis of op locatie.

Voor kwalitatieve en luxe catering in Schijndel zit u bij Laurent Bertuzzi helemaal goed. Kom eens langs in onze winkel of bestel direct op onze website.

Broodje kip van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje met parmaham van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Gezonde salade van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje kip van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Mediterraanse snacks van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi

Luxe catering in Schijndel met een uitgebreid assortiment

Met onze catering in Schijndel bieden wij veel verschillende mogelijkheden! Voor iedere gelegenheid en iedere smaak kunt u bij ons terecht. Wilt u een aantal losse producten bestellen, zoals luxe belegde broodjes? Geen probleem! Of wilt u een compleet buffet en uitgebreid tapas maaltijd laten bezorgen? Dat is ook mogelijk!

Wij bereiden iedere dag vele broodjes, hapjes en warme maaltijden. In onze catering Schijndel treft u altijd producten van hoogwaardige kwaliteit, wij selecteren onze leveranciers met grote zorg.

Onze ingrediënten halen wij uit eigen land, maar ook uit verschillende Europese landen. Daar waar de kwaliteit het beste is! Voor bedrijfsfeesten, huwelijken en verjaardagen zijn wij dé catering partij in Schijndel om in te schakelen voor de culinaire invulling.

Denk aan een prachtig buffet met schalen vol verschillende soorten tapas, vleeswaren, kazen en patés. Of aan luxe hapjes, zoals carpaccio en vitello tonnato. Vrijwel alles is mogelijk met ons uitgebreide assortiment catering in Schijndel en omgeving.

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

Kosten catering

U bent waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van de catering die u voor ogen heeft? Elke catering opdracht voor Laurent Bertuzzi is maatwerk, dit geldt dus ook voor de prijzen. Natuurlijk maken wij met veel plezier een offerte op maat voor u en maken zo de kosten catering inzichtelijk! Op de website vindt u een overzicht van de kosten van onze luxe belegde broodjes. Als u andere prijzen wilt ontvangen, dan kunt u contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij helpen u graag verder!

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.