Catering Vught

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Laurent Bertuzzi is een catering in Vught waarbij u terecht kunt voor heerlijke en exclusieve delicatessen. Al jaren zijn wij een begrip op het gebied van overheerlijke lekkernij die speciaal geselecteerd worden. In ons assortiment vindt u hoogstaande producten die bestaan uit kwalitatief eten. Voor een kwalitatieve, heerlijke catering in Vught zit u goed bij Laurent bertuzzi. Kom langs op onze gemakkelijke bereikbare catering in Vught of laat uw lekkernij bestellen op onze website.

Cateraar in Vught die ook bezorgd

De mogelijkheden die wij aanbieden in onze catering zijn zeer divers. Bij ons kunt u terecht voor losse producten, maar ook tapas maaltijden laten bezorgen bij u thuis of op het werk is geen enkel probleem. Bovendien kunt u Italiaans eten bestellen in Den Bosch of Broodjes laten bezorgen in Eindhoven.

Daarnaast komen wij ook graag bij uw bedrijf of bij u thuis. Wij zijn een complete catering in Vught waarbij u heerlijk eten kunt bestellen, maar ook van harte welkom bent in op onze locatie in Vught. Wist u dat onze catering in Vught zeer compleet is, want ook servies en bestek wordt geregeld door Laurent Bertuzzi.

Tevens als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of verjaardag zijn wij de geschikte catering om alles van top tot teen voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan heerlijke schalen met tapas, vleeswaren, kazen, patés en nog meer heerlijke gerechten om te verwarmen.

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij een catering in Vught
Belegd broodje van Laurent Bertuzzi bij een catering in Vught
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij een catering in Vught
Broodje kip van Laurent Bertuzzi bij catering in Vught
kaasstengels van Laurent Bertuzzi bij een catering in  Vught

Heeft u nog vragen over onze catering in Vught?

Bent u benieuwd naar onze catering in Vught en heeft u daarover nog vragen? Geen probleem, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bent u benieuwd of Laurent bertuzzi inmiddels ook in uw regio bezorgd? Onze medewerkers staan uw graag te woord.

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.