Home > Catering Waalwijk

Catering in Waalwijk met Italiaanse invloeden

Laurent Bertuzzi verzorgt kwalitatief uitstekende en betaalbare catering in Waalwijk en omgeving. U kunt bij ons terecht voor heerlijke en exclusieve delicatessen gebaseerd op de Italiaanse keuken. Onze delicatessenwinkel is gevestigd in Vught, maar wij verzorgen ook catering in Waalwijk en andere omliggende plaatsen.

Al meer dan een eeuw zijn wij een begrip in de omgeving op het gebied van kwalitatieve, heerlijke catering. U kunt bij onze catering in Waalwijk terecht voor luxe belegde broodjes, lekkere hapjes, maar ook compleet gevulde schalen met tapas, anti pasti en salades.

Wilt u voor uw gasten een warme maaltijd laten verzorgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laten bezorgen of zelf afhalen? Ook dat kan allemaal!

 

Neem contact op Bezorgen & Afhalen

 

Hapjes bestellen in Waalwijk

Wat voor gelegenheid u ook heeft en op welk moment van de dag u ook catering zoekt. Als u zoekt naar een exclusieve en zeer betaalbare cateraar dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment van:

  • Rijkelijk belegde broodjes
  • Diverse heerlijke hapjes
  • Warme maaltijden
  • Luxe borrelplanken

Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Zo houden wij rekening met allergieën en andere persoonlijke behoeften.

  

Broodjes laten bezorgen in Waalwijk

Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om onze broodjes. De hele dag door bakken wij de heerlijkste verse broodjes af en beleggen deze rijkelijk in vele variaties. Bij Laurent Bertuzzi kunt u terecht voor catering in Waalwijk, u kunt de broodjes afhalen of bij u thuis of op kantoor laten bezorgen.

U kunt kiezen uit vele verschillende broodsoorten, van rustieke witte stokbroodjes tot ambachtelijke volkoren broodjes. Vervolgens maakt u een keuze uit onze mediterrane lekkernijen waar we de broodjes mee beleggen. Dit zijn verschillende vleeswaren, Nederlandse en buitenlandse kazen, salades, patés en groentesoorten.

Laurent Bertuzzi biedt heerlijke luxe broodjes met haar catering Waalwijk en omgeving!

 

Goedkope cateraar met de kwaliteit van de Italiaanse keuken

Laurent Bertuzzi is een goedkopeItaliaanse cateraar met kwalitatief hoogstaande producten. In onze ogen hoeft een goede cateraar niet altijd duur te zijn en een slechte cateraar niet altijd goedkoop. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bestel direct online en ervaar onze heerlijke gerechten en broodjes, die met veel passie voor u zijn bereid!

Bestelformulier

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!