Catering in Waalwijk met Italiaanse invloeden

Laurent Bertuzzi verzorgt kwalitatief uitstekende en betaalbare catering in Waalwijk en omgeving. U kunt bij ons terecht voor heerlijke en exclusieve delicatessen gebaseerd op de Italiaanse keuken. Onze delicatessenwinkel is gevestigd in Vught, maar wij verzorgen ook catering in Waalwijk en andere omliggende plaatsen. 

Al meer dan een eeuw zijn wij een begrip in de omgeving op het gebied van kwalitatieve, heerlijke catering. U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor luxe belegde broodjes, lekkere hapjes, maar ook compleet gevulde schalen met tapas, anti pasti en salades.

Hapjes bestellen? Wij zijn de cateraar in Waalwijk

Wat voor gelegenheid u ook heeft en op welk moment van de dag u ook catering zoekt. Als u zoekt naar een exclusieve en zeer betaalbare cateraar dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment van:

  • Rijkelijk belegde broodjes
  • Diverse heerlijke hapjes
  • Warme maaltijden
  • Luxe borrelplanken

Wilt u voor uw gasten een warme maaltijd laten verzorgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laten bezorgen of zelf afhalen? Ook dat kan allemaal!

Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Zo houden wij rekening met allergieën en andere persoonlijke behoeften.

Bekijk hier ons assortiment aan rijk belegde broodjes.

Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tapas, kazen, vleeswaren, salades en nog veel meer.

Broodje gezond van Laurent Bertuzzi bij een catering in Waalwijk
Belegd broodje van Laurent Bertuzzi bij een catering in Waalwijk
Frisse salade van Laurent Bertuzzi bij een catering in Waalwijk
Broodje kip van Laurent Bertuzzi bij catering in Waalwijk
kaasstengels van Laurent Bertuzzi bij een catering in Waalwijk

Broodjes laten bezorgen in Waalwijk

Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om onze broodjes. De hele dag door bakken wij de heerlijkste verse broodjes af en beleggen deze rijkelijk in vele variaties. Bij Laurent Bertuzzi kunt u terecht voor catering in Waalwijk, u kunt de broodjes afhalen of bij u thuis of op kantoor laten bezorgen.

U kunt kiezen uit vele verschillende broodsoorten, van rustieke witte stokbroodjes tot ambachtelijke volkoren broodjes. Vervolgens maakt u een keuze uit onze mediterrane lekkernijen waar we de broodjes mee beleggen. Dit zijn verschillende vleeswaren, Nederlandse en buitenlandse kazen, salades, patés en groentesoorten.

Laurent Bertuzzi biedt heerlijke luxe broodjes met haar catering in Waalwijk en omgeving!

Cateraar in Waalwijk met de kwaliteit van de Italiaanse keuken

Laurent Bertuzzi is een goedkope Italiaanse cateraar met kwalitatief hoogstaande producten. In onze ogen hoeft een goede cateraar niet altijd duur te zijn en een slechte cateraar niet altijd goedkoop. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bestel direct online en ervaar onze heerlijke gerechten en broodjes, die met veel passie voor u zijn bereid!

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.