Home > Italiaanse cateraar

Laurent Bertuzzi: een exclusieve Italiaanse cateraar

Italiaanse cateraarWie op zoek is naar een unieke en exclusieve Italiaanse cateraar kan zijn hart ophalen bij Laurent Bertuzzi. Met mediterraanse producten als specialisme en de meest kwalitatieve producten, is catering door Laurent Bertuzzi een waar smaakfestijn. Wij verzorgen lunches, Italiaanse maaltijden maar ook hapjes zoals tapas en andere delicatessen. Voor welke gelegenheid u ook een Italiaanse cateraar zoekt, wij verzorgen u een onbezorgde dag!

Neem contact op voor meer informatie en het direct reserveren van de catering.

Bespreek de mogelijkheden

 

Dé Mediterraanse cateraar waar u volledig wordt ontzorgd

Als Italiaanse traiteur nemen wij u mee in de wereld van Italiaanse producten en een unieke smaakbeleving. Wij kiezen onze producten selectief en laten massaproductie daar ver buiten. Alleen producten van de bovenste klasse, versheid en uiteraard een goede bereiding, die combinatie maakt ons al meer dan 100 jaar uniek.

Catering moet in onze ogen betekenen dat er intens wordt genoten van overheerlijk eten en er geen omkijken hoeft te zijn naar de hele organisatie en alles wat daarbij komt kijken. Een gezellige en zorgeloze middag zonder dat u zich ook maar enigszins druk hoeft te maken over kleine zaken. Zo regelen wij geheel naar wens servies en bestek en nemen wij dit weer mee zodat u ook de afwas niet hoeft te regelen!

 

Maatwerk voor een unieke beleving

Van kaasbuffets tot kleine hapjes en van heerlijke Italiaanse pastasalades to vitello tonato, de mogelijkheden op het gebied van Zuid-Europees eten zijn eindeloos. U kunt er voor kiezen om ons in te huren waarbij wij het eten ter plekke voor u opmaken maar wilt u liever dit geheel zelf verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen gerechten aanleveren die u zelf kunt verwarmen. Wat uw wensen ook zijn, wij als Italiaanse traiteur, staan voor u klaar!

Geen één catering is hetzelfde. Niet alleen de diversiteit aan producten maar ook juist de hele sfeer eromheen maken elke catering uniek. Wij begrijpen als geen ander dat uw wensen leidend zijn voor een geslaagde dag. Schroomt u dan ook niet om al uw wensen aan ons door te geven. Wij zijn een veelzijdige Mediterraanse cateraar waar genieten in alles centraal staat.

Persoonlijk kennismaken met de producten van Laurent Bertuzzi, kom bij ons langs in de winkel!

 

Proeven in de winkel

 

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!