Italiaanse delicatessenwinkel

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Laurent Bertuzzi is een Italiaanse delicatessenwinkel die van 1904 tot 2001 gevestigd was in Den Bosch. Daarna zijn we verhuisd naar een makkelijk bereikbare locatie in Vught.

 

Ons assortiment

Bij ons kiest u uit hoogwaardige kwaliteit eten en wij zorgen ervoor dat het iedere dag vers is. Hierdoor krijgt u de beste Italiaanse delicatessen.

  • Buitenlandse kazen
  • Mediterrane producten
  • Vleeswaren
  • Ambachtelijke patés
  • Tapenades
  • Aalades
  • En nog veel meer

Naast dat wij in onze winkel het allerbeste aanbieden. Bieden wij onze klanten ook een catering service aan. Dus heeft u een feestje of een bedrijfsuitje? Kijk dan snel op onze catering pagina.

Uiteraard hebben we in onze Italiaanse delicatessenwinkel niet alleen Italiaanse producten. We verkopen ook Nederlandse kazen, ambachtelijke vleeswaren uit heel Europa, exclusieve truffelproducten, Franse en Italiaanse broodspecialiteiten, olijfolie, marmelades, relatiegeschenken en nog veel meer. Onze Italiaanse delicatessenwinkel heeft het allemaal!

Kom gezellig proeven in onze winkel in Vught

Laurent Bertuzzi kan ook een catering verzorgen met deze delicatessen. Genieten staat voor onze klant centraal en wij nemen dan ook graag contact met u op om deze wensen door te spreken.

Zo ziet u dat Laurent Bertuzzi niet alleen een Italiaanse delicatessenwinkel is. Als u meer wilt weten over ons assortiment of over de mogelijkheden voor een verzorgde catering, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder!

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.