Italiaanse delicatessenwinkel

Laurent Bertuzzi is een Italiaanse delicatessenwinkel die van 1904 tot 2001 gevestigd was in Den Bosch. Daarna zijn we verhuisd naar een makkelijk bereikbare locatie in Vught. Ons assortiment bestaat uit verschillende buitenlandse kazen, mediterrane producten, vleeswaren, ambachtelijke patés, tapenades, salades en nog veel meer.

Uiteraard hebben we in onze Italiaanse delicatessenwinkel niet alleen Italiaanse producten. We verkopen ook Nederlandse kazen, ambachtelijke vleeswaren uit heel Europa, exclusieve truffelproducten, Franse en Italiaanse broodspecialiteiten, olijfolie, marmelades, relatiegeschenken en nog veel meer. Onze Italiaanse delicatessenwinkel heeft het allemaal!

 

Italiaanse delicatessen

 

Laurent Bertuzzi kan ook een catering verzorgen met deze delicatessen. Genieten staat voor onze klant centraal en wij nemen dan ook graag contact met u op om deze wensen door te spreken.

Zo ziet u dat Laurent Bertuzzi niet alleen een Italiaanse delicatessenwinkel is. Als u meer wilt weten over ons assortiment of over de mogelijkheden voor een verzorgde catering, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder!

 

Spring naar toolbar