Italiaanse producten bestellen

Laurent Bertuzzi delicatessenwinkel

Laurent Bertuzzi heeft een overheerlijk aanbod van Italiaanse producten die u kunt bestellen. Van vleeswaren tot kazen en van broden tot patés. U kunt al onze Italiaanse producten bestellen en daar thuis van genieten. Laurent Bertuzzi is van alle markten thuis en heeft een eindeloos aanbod van heerlijke Italiaanse delicatessen.

Italiaanse producten bestellen om iets te vieren

Op zoek naar een Italiaanse cateringbedrijf? U kunt onze Italiaanse producten bestellen. Wij zorgen voor een verzorgde catering tijdens:

  • een verjaardag
  • een huwelijksfeest
  • een gezellige middag met vrienden en familie

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Borrelplanken
  • Tapas & maaltijden
  • Belegde broodjes

Laurent Bertuzzi kan de gehele catering voor uw specifieke evenement verzorgen. Over servies en bestek hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken. Voor een kleine meerprijs verzorgen wij dit ook voor u.

Onze klant staat centraal

Kom gezellig proeven in onze winkel

Laurent Bertuzzi zorgt ervoor dat de klant altijd centraal staat. Italiaanse producten bestellen is bij ons erg makkelijk en we maken ook graag een afspraak om met u de wensen door te spreken. Neem gerust contact met ons op en dan helpen we u graag verder.

Kom eens langs in de winkel om verschillende Italiaanse producten te bekijken en voor te proeven voordat u deze bestelt.

 

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.