Luxe broodjes bestellen

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Wilt u luxe broodjes bestellen? Delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi uit Vught is hét adres in de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven waar u luxe broodjes kunt bestellen. Naast luxe broodjes belegt met carpaccio en andere bekende mediterraanse lekkernijen bieden wij ook unieke en overheerlijke belegsoorten zoals gerookte kalfs boterhamworst, romige kip salade, fijne rode zalm en zo meer.

Luxe belegde broodjes met een Italiaanse twist

Overheerlijke luxe Italiaanse broodjes, het is een van de heerlijke mediterraanse producten die u bij ons in de winkel kunt vinden. Wij zijn als Italiaanse broodjeszaak volledig thuis in de Italiaanse keuken en bekend met de beste producten.

Wij kiezen niet voor massaproductie maar voor fijn geselecteerde kazen, vleeswaren, broden, patés et cetera. Kwaliteit voor een goede prijs. Die insteek heeft er voor gezorgd dat wij al meer dan 100 jaar succesvol zijn!

Intense smaakbeleving en een lunch waar u alleen maar naar kunt uitkijken. Onze luxe Italiaanse broodjes maken het mogelijk. U kunt bij ons online bestellen maar u kunt uiteraard ook terecht bij ons in de winkel!

Broodje gezond van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje met parmaham van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Gezonde salade van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Broodje met kip van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Mediterraanse snacks van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi

Luxe catering met mediterraanse invloeden

Kom gezellig langs in onze winkel.

Naast onze mogelijkheden voor luxe broodjes bestellen, kunt u bij ons te allen tijde terecht voor Mediterraanse catering. Dit houdt in dat wij lunches, mediterraanse maaltijden maar ook exclusieve delicatessen en tapas hapjes kunnen verzorgen.

Wij leveren u voor grote en kleine gelegenheden maaltijden op maat. Dit kunnen onze Zuid-Europese producten zijn maar ook producten van Hollandse bodem.

Een catering waarbij alles is geregeld. Laurent Bertuzzi bewijst het al jaren. Naast overheerlijke producten en maaltijden verzorgen wij ook naar wens servies en bestek. Zo heeft u geen omkijken naar het verzorgen van eetgerei en uiteraard geen discussie wie de afwas doet.

Wel zo makkelijk en erg fijn natuurlijk!

Waarom Laurent Bertuzzi?

Wij werken vanuit onze Italiaanse broodjeszaak in Vught voor een zeer uitgebreide regio die wekelijks wordt uitgebreid. Wij komen graag in contact met al uw persoonlijke wensen.

Wij staan klaar om u een onbezorgde dag met een intens plezierige smaakbeleving te geven!

Of u nu een heerlijke lunch voor thuis zoekt, een goed verzorgde bedrijfslunch of luxe catering met mediterraanse tint, wij kunnen het voor u verzorgen! Wilt u graag catering aanvragen of telefonisch luxe broodjes bestellen? Bel ons op: 073-6573549

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.