Onze delicatessenwinkel in Vught

Laurent Bertuzzi delicatessewinkel

Laurent Bertuzzi was van 1904 tot 2001 gevestigd in de Ridderstraat te Den Bosch en is daarna verhuisd naar een zeer gemakkelijk bereikbare locatie te Vught. Laurent Bertuzzi is een begrip op het gebied van overheerlijke delicatessen die speciaal geselecteerd worden. Ons assortiment bestaat vooral uit kwalitatief hoogstaande producten die uit alle hoeken van Europa komen. Zo hebben wij onder andere een groot assortiment aan buitenlandse kazen en kunt u bij ons terecht voor Italiaans eten, alsook voor mediterrane producten, vleeswaren, ambachtelijke patés, salades, tapenades, luxe broodjes en nog veel, veel meer.

Producten

In de winkel van Laurent Bertuzzi kunt u terecht voor losse producten, maar ook voor maaltijdcomponenten, lunches en meer. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Vleeswaren
  • Kazen
  • Ambachtelijke Patés
  • Tapenades
  • Luxe broodjes
  • Salades
  • Olijven

Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een
bezoek te brengen aan onze delicatessenwinkel te Vught.

Melk en een koekje. Te verkrijgen bij delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Robuuste Mediterraanse borrelplak van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Mediterraanse snacks van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Robuuste Mediterraanse borrelplak van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Melk en een koekje. Te verkrijgen bij delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi
Mediterraanse snacks van delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi

Brede catering voor thuis of op het werk

De catering mogelijkheden zijn een aanvulling op onze delicatessenwinkel/handel te Vught en onder catering vallen diverse mogelijkheden. Zo kunt u tapas maaltijden laten bezorgen bij u thuis of op het werk. Hebt u een vergadering in Den Bosch of omliggende plaatsen? Dan kunt u mediterrane en andere broodjes laten bezorgen. Laurent Bertuzzi onderscheid zich van andere delicatessenwinkels door met een unieke selectie van producten te werken.

Hierdoor kunnen wij uiteenlopende producten aanbieden en daarnaast hebben wij de mogelijkheid om producten van te voren te bestellen, zodat u ze bij ons in de winkel kunt afhalen. Laurent Bertuzzi werkt vanuit Vught en Den Bosch, maar wij leveren producten en catering in diverse omliggende plaatsen als Boxtel, Eindhoven, Waalwijk, Rosmalen, Zaltbommel en meer. Benieuwd of wij al in uw regio bezorgen? Neem even contact met ons op. Ons verzorgingsgebied groeit immers maandelijks.

Laurent Bertuzzi is meer dan alleen een delicatessenwinkel. Ook voor een heerlijke catering met diverse mogelijkheden zit u goed bij Laurent Bertuzzi!

Laurent Bertuzzi voor relatiegeschenken & kerstpakketten

Ook voor overheerlijke en exclusieve relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u terecht bij Laurent Bertuzzi. Als versspecialist pur sang, leveren wij u smakelijke en aantrekkelijke geschenken en attenties die met grote zorg zijn samengesteld en verpakt. Dat ziet u en dat proeft u! In kleine en grotere aantallen zorgen de geschenken van Laurent Bertuzzi voor tevreden gezichten bij opdrachtgever en ontvanger.

Ontvang gratis aanbiedingen, recepten en nieuwtjes! Meld u direct aan.

Meld u aan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen, recepten en nieuwtjes met regelmaat in uw mailbox.

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.