Traiteur Den Bosch

Als traiteur Den Bosch bestaat Laurent Bertuzzi al sinds 1904! We zijn een begrip in de regio als het gaat over kwalitatief en heerlijk eten. Tot en met 2001 was onze Italiaanse winkel gevestigd in Den Bosch. Tegenwoordig zijn wij te vinden op een makkelijk bereikbare locatie in Vught. Vanuit deze locatie verzorgen wij in de hele regio Den Bosch luxe en exclusieve catering. Als u op zoek bent naar een traiteur in Den Bosch, dan is het echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze winkel en onze heerlijke broodjes, hapjes en maaltijden te proeven en te bestellen. Natuurlijk kunt u ook op onze website inspiratie op doen. Of u neemt contact met ons op om de mogelijkheden voor de culinaire invulling van uw gelegenheid te bespreken. Laurent Bertuzzi, uw traiteur in Den Bosch en omgeving!

Italiaanse delicatessen bij deze traiteur in Den Bosch 

Laurent Bertuzzi is traiteur in Den Bosch en omgeving. Het assortiment is zeer uitbreid en bestaat voor een groot deel uit Italiaanse delicatessen. Denk aan heerlijke gerijpte kazen, anti pasti, vleeswaren, ambachtelijke patés, tapenades, salades en nog veel meer. Uiteraard hebben we in onze Italiaanse winkel in de omgeving van Den Bosch ook andere producten. We verkopen hier kazen, ambachtelijke vleeswaren, exclusieve truffelproducten, broodspecialiteiten, olijfolie en marmelades. Producten uit Nederland en uit het buitenland. U kunt bij deze traiteur in Den Bosch ook nog eens terecht voor relatiegeschenken. Kortom, wij bieden een complete culinaire beleving!

Italiaanse winkel Den Bosch

In onze Italiaanse winkel in Den Bosch kunt u terecht voor heerlijke en exclusieve producten. Bent u benieuwd naar onze catering en Italiaanse winkel in Den Bosch en heeft u vragen voor ons? Wilt u weten of Laurent Bertuzzi inmiddels ook in uw regio bezorgd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Of bestel onze producten online. Wij zeggen alvast: “Buon Appetito!”

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.