Home > Traiteur Den Bosch

Traiteur Den Bosch

foto-rechts-cateringAls traiteur Den Bosch bestaat Laurent Bertuzzi al sinds 1904! We zijn een begrip in de regio als het gaat over kwalitatief en heerlijk eten. Tot en met 2001 was onze Italiaanse winkel gevestigd in Den Bosch. Tegenwoordig zijn wij te vinden op een makkelijk bereikbare locatie in Vught. Vanuit deze locatie verzorgen wij in de hele regio Den Bosch luxe en exclusieve catering. Als u op zoek bent naar een traiteur in Den Bosch, dan is het echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze winkel en onze heerlijke broodjes, hapjes en maaltijden te proeven en te bestellen. Natuurlijk kunt u ook op onze website inspiratie op doen. Of u neemt contact met ons op om de mogelijkheden voor de culinaire invulling van uw gelegenheid te bespreken. Laurent Bertuzzi, uw traiteur in Den Bosch en omgeving!

 

Neem contact op

 

Italiaanse delicatessen bij deze traiteur in Den Bosch

Laurent Bertuzzi is traiteur in Den Bosch en omgeving. Het assortiment is zeer uitbreid en bestaat voor een groot deel uit Italiaanse delicatessen. Denk aan heerlijke gerijpte kazen, anti pasti, vleeswaren, ambachtelijke patés, tapenades, salades en nog veel meer. Uiteraard hebben we in onze Italiaanse winkel in de omgeving van Den Bosch ook andere producten. We verkopen hier kazen, ambachtelijke vleeswaren, exclusieve truffelproducten, broodspecialiteiten, olijfolie en marmelades. Producten uit Nederland en uit het buitenland. U kunt bij deze traiteur in Den Bosch ook nog eens terecht voor relatiegeschenken. Kortom, wij bieden een complete culinaire beleving!

Italiaanse winkel Den Bosch

In onze Italiaanse winkel in Den Bosch kunt u terecht voor heerlijke en exclusieve producten. Bent u benieuwd naar onze catering en Italiaanse winkel in Den Bosch en heeft u vragen voor ons? Wilt u weten of Laurent Bertuzzi inmiddels ook in uw regio bezorgd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Of bestel onze producten online. Wij zeggen alvast: “Buon Appetito!”

 

Bestelformulier

Kunt u niet wachten om onze fantastische producten zèlf te proberen? Vult u dan het bestelformulier in!

 

Bestel nu direct!