Onze winkel

Delicatessewinkel in Vught

Als u opzoek bent naar overheerlijke Italiaanse delicatessen, dan bent u bij Laurent Bertuzzi aan het juiste adres. Wij verkopen alleen hoge kwalitatieve producten. Onze producten komen niet alleen uit Italië. Zo hebben we een groot assortiment franse kazen en andere kazen. Wij regelen voor u de juiste delicatessen en kunnen dit volledig op maat doen.

Producten

Kom gezellig proeven in onze winkel.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Vleeswaren
  • Kazen
  • Ambachtelijke Patés
  • Tapenades
  • Luxe broodjes
  • Salades
  • Olijven

Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een
bezoek te brengen aan onze delicatessenwinkel te Vught.

Melk en koekjes van Italiaanse delicatesse winkel Lauren Bertuzzi
Mediterraanse borrelplak van Italiaanse delicatesse winkel Lauren Bertuzzi
Kaasstengels van Italiaanse delicatesse winkel Lauren Bertuzzi

En nog veel meer..! 

In onze winkel kunt u het assortiment bewonderen en gelijk meenemen of bestellen. Naast dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan producten, heeft Laurent Bertuzzi ook catering mogelijkheden.

Catering

U kunt bij Laurent Bertuzzi terecht voor catering in Vughtcatering in Den Boschcatering in Boxtelcatering in Eindhovencatering in Waalwijk, catering in Zaltbommel en alle omliggende plaatsen.

Producten

Behalve dat u al uw delicatessen bij Laurent Bertuzzi in de winkel kunt vinden, kunt u ook producten laten bezorgen. Het assortiment van Laurent Bertuzzi varieert van een heerlijk en zeer uitgebreid assortiment.

Online bestellen

Naast dat u onze producten online kunt bestellen is het ook mogelijk om bij een bedrijfslunch mediterrane eten te laten bezorgen. Ook kunnen wij complete tapas maaltijden bezorgen.

Exclusieve producten

Ons onderscheidend vermogen

De producten van Laurent Bertuzzi worden niet massaal geproduceerd en ingekocht, maar worden geselecteerd op verschillende aspecten. Zo treft u bij ons in de winkel alleen de beste kwaliteit specialiteiten aan. Wij richten ons op de net wat meer exclusieve producten.